Aprašymas
Džiovintos lietuviškos miško mėlynių uogos, 50 g.
Džiovintos lietuviškos miško mėlynių uogos (lot. Vaccinium myrtillus) yra pagamintos iš 100% miško mėlynių. kuriose gausu antioksidantų, v
itaminų A, B, C, E, mineralų – kalcio, magnio, geležies, kurie palaiko kraujotaką, kaulų ir raumenų sveikatą.
Maistinės savybės:
Vitaminai C, A, E padeda stiprinti regėjimą,, saugo akis nuo nuovargio bei odos jaunystę., skaidulos, esančios miško mėlynėse padeda reguliuoti virškinimą. Vitaminas B padeda nervų sistemai ir energijos apykaitai.
- Papildoma nauda: 100% augalinės kilmės, be dirbtinių priedų. Tinka vegetarams ir veganams.
- Koncentruota: 100 g džiovintų juodųjų serbentų uogų atitinka 1 kg šviežių juodųjų serbentų uogų.
| Maistingumo deklaracija: | |
|---|---|
| 100 g produkto energetinė vertė: | 1429kJ/340 kcal |
| Baltymai | 6 g |
| Angliavandeniai | 66 g |
| iš kurių cukrų | 41 g |
| skaidulinės medžiagos | 24 g |
| Riebalai | 6 g |
| sočiųjų riebalų rūgščių | 0,3 g |
| *Druska | <0,1 g |
| Vitaminas C | 600 IU |
| Vitaminas A | 460 IU |
| Karotenoidai | 960 g |
| Polifenoliai | 513 g |
| Antocianinai | 154 g |
*Produkte esantį druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris.
Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).
Sudedamosios dalys: 100% džiovintos mėlynių uogos.
Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.
Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
NAUDOJIMAS:
Džiovintos lietuviškos miško mėlynių uogos naudojamos kokteiliams, jogurtui, košėms, varškei, desertams ar karštiems gėrimams gaminti ir gardinti (įsiberkite keletą arbatinių š aukštelių uogų), sveikatai stiprinti ( sumaišykite su medumi ar vandeniu).
Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.
Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.





Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.