Aprašymas
Džiovintos lietuviškos miško spanguolių uogos, 50 g.
Džiovintos lietuviškos miško spanguolių uogos – vienos vertingiausių Lietuvos uogų, ryškiai raudonos, gaivios, ir išdžiovintos išlaiko didžiąją dalį naudingųjų savybių.
Maistinės savybės:
Džiovintos lietuviškos miško spanguolių uogos aprūpina organizmą vitaminais (C, B, A), mineralais (geležis, magnis, kalcis)ir antioksidantais, kurie palaiko imunitetą, širdį, virškinimą, nervų sistemą, o kartu ramina uždegiminius procesus ir suteikia energijos.
- Papildoma nauda: 100% augalinės kilmės, be dirbtinių priedų. Tinka vegetarams ir veganams.
- Koncentruota: 100 g džiovintų miško spanguolių uogų atitinka 1 kg šviežių spanguolių uogų.
| Maistingumo deklaracija: | |
|---|---|
| 100 g produkto energetinė vertė: | 1363 kJ/324 kcal |
| Baltymai | 3 g |
| Angliavandeniai | 82 g |
| iš kurių cukrų | 24 g |
| skaidulinės medžiagos | 25 g |
| Riebalai | 3 g |
| iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,3 g |
| Druska | <0,01 g |
| Askorbo rūgštis | 46,98-57,83 mg |
| Tokoferolis | 1,56-1,50 mg |
| Tiaminas | 0,32-0,27 mg |
| Riboflavinas | 0,23-0,40 mg |
| Gliukozė | 74-82 % |
| Fruktozė | 16,24 % |
| Sacharozė | <0,4 % |
| Fosforas | 1-4 mg |
| Kalis | 24-30 mg |
| Kalcis | 3-5 mg |
| Magnis | 3-7 mg |
| Geležis | 0,16-0,40 mg |
| Natris | 4-6 mg |
| Cinkas | 0,02-0,04 mg |
| Manganas | 0,3-0,10 mg |
| Azotas | 10,4-65 mg |
| Varis | 0,13-0,20 mg |
Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).
Sudedamosios dalys: 100% džiovintos miško spanguolių uogos.
Kilmės vieta: Lietuva.
Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.
! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.





Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.