Lietuviškas aviečių actas, 250 ml

5.50 

Kategorija: Prekės ID:37294

Aprašymas

Lietuviškas aviečių actas, 250 ml

Šis aviečių actas – natūralus, švelniai rūgštus produktas, pagamintas iš aviečių sulčių fermentacijos būdu. Pasižymi sodriu, vaisiškai saldžiarūgščiu skoniu, ryškia spalva, todėl dažnai naudojamas ne tik sveikatai stiprinti, bet virtuvėje (salotų padažams, marinavimui ar gėrimams gardinti).

Maistinės lietuviško aviečių acto savybės:

Vitaminai – ypač gausu vitamino C, kuris stiprina imuninę sistemą.
Mineralai – kalis, magnis, geležis palaiko širdies ir kraujagyslių veiklą.
Antioksidantai – antocianinai, flavonoidai ir polifenoliai lėtina senėjimo procesus, saugo ląsteles nuo oksidacinio streso.
Organinės rūgštys – gerina virškinimą, aktyvina medžiagų apykaitą.

Kodėl verta rinktis šį AVIEČIŲ ACTĄ, 250 ml?
  • Virškinimas: aviečių actas gali padėti palaikyti normalią virškinimo sistemos veiklą, nes jame natūraliai susidaro organinės rūgštys, kurios skatina skrandžio sulčių išsiskyrimą ir gerina virškinimą.
  • Cholesterolis: padeda palaikyti normalų cholesterolio ir kraujospūdžio lygį;
  • Priešuždegiminis poveikis: gali padėti mažinti oksidacinį stresą
  • Papildoma nauda: 100% augalinės kilmės, be dirbtinių priedų. Tinka vegetarams, veganams, žaliavalgiams. Natūrali fermentacija, rūgštingumas iki 5%, nefiltruotas, nekaitintas. Be gliuteno.

Sudedamosios dalys: obuolių actas, aviečių actas.

Kilmės vieta: Lietuva.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Buteliuką visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

NAUDOJIMAS: salotoms, padažams, gėrimams, kokteiliams, sriuboms, šaltiems patiekalams suteikia švelniai sodraus, gaivaus skonio. Prieš naudojant gerai suplakti.

Lietuviškas aviečių actas, 250 ml – patarimai ir pastebėjimai:
  • Galima paruošti gaivų gėrimą: į 1 stiklinę vandens įpilti 2 a.š. acto. Galima pasaldinti medumi.
  • aviečių acte yra naudingų gyvųjų bakterijų, mineralų ir fermentų. Nepasterizuotas actas yra neskaidrus, o jei laikomas jau pradarytas, dar daugėja drumzlių. Jos yra tolimesnės fermentacijos požymis ir liudijimas, kad actas yra nepasterizuotas ir kokybiškas.
  • Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

 

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Lietuviškas aviečių actas, 250 ml”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jums taip pat gali patikti…

Gauk įkvepiančias naujienas apie sveikatą tiesiai į savo el.paštą