Aprašymas
Ekologiški maistinių mielių milteliai
Sudedamosios dalys: Ekologiškos maistinės mielės 100 proc.
Maistinė vertė (100 g.):
1387 kJ/ 339 kcal
Riebalai 6,4 g
– iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 1,2 g
Angliavandeniai 9,1 g
– iš jų cukrų 0,2 g
Skaidulinės medžiagos 27,1 g
Baltymai 48,1 g
Druska 0,2 g
Ekologiški maistinių mielių milteliai / Kilmės šalis: EU
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.
Maistinių mielių privalumai
Turtingas B grupės vitaminų: Deaktyvuotos maistinės mielės turi esminių B vitaminų, įskaitant B1, B2, B3, B6 ir B12. Šie vitaminai vaidina svarbų vaidmenį energijos apykaitai, nervų funkcijai ir bendrai gerovei.
Baltymų šaltinis: jose yra visos devynios nepakeičiamos aminorūgštys, todėl tai vertingas baltymų šaltinis veganams ir vegetarams.
Imuninės sistemos palaikymas: maistinėse mielėse esantys beta gliukanai gali sustiprinti imuninę sistemą ir skatinti sveiką imuninį atsaką.
Žarnyno sveikata: maistinėse mielėse esantys probiotikai prisideda prie sveikos žarnyno aplinkos, palaiko virškinimą ir maistinių medžiagų įsisavinimą.
Mažai natrio ir riebalų: deaktyvuotose maistinėse mielėse natūraliai mažai natrio ir riebalų, todėl tai yra sveikas ir širdžiai naudingas pasirinkimas.
Maistinėse mielėse natūraliai mažai kalorijų, be cukraus, glitimo, 100% augalinės kilmės. Šių mielių milteliai – tai deaktyvuotos maistinės mielės, kurios kaip ir alaus mielės, gaunamos iš Saccharomyces cerevisiae rūšies. Tačiau gamybos proceso metu mielės išjungiamos, todėl jos tampa neaktyvios. Šis deaktyvavimas vyksta termiškai apdorojant, todėl išsaugomas jų maistinis profilis bet sustabdomas fermentacijos procesas. Rezultatas yra nuostabus, šios mielės turį į sūrį panašų skonis, todėl yra puikus pieno ir sūrio pakaitalas augalinės kilmės dietoje.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.