[fusion_builder_container background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]Mane nuolat kas nors įkvepia, štai šį kartą Stella McCartney 2011 m. rūbų kolekcija “A la mode”. Ji tokia pilna gyvybės, spalvų, vaisių – gamtos. Tada mano rankose ir gimsta naujas receptas:

“A la Stella McCartney” tortas:[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”3_5″ last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_tabs design=”classic” layout=”horizontal” justified=”yes” backgroundcolor=”” inactivecolor=”” bordercolor=”” class=”” id=””][fusion_tab title=”Ingredientai” icon=””]Ingredientai torto “kietajai” daliai:

  • 200 g kokosų aliejaus arba 80 g. kokosų aliejaus, 120 g. kakavos sviesto (kambario temperatūros)
  • 2 1/2 puodelio kokosų miltų (susmulkintos kokosų drožlės)
  • 2 apelsinų žievelės (tarkuotos)
  • 2 citrinų žievelės (tarkuotos1/2 a.š druskos
  • 1/2 puodelio medaus arba pagal norimą saldumą
  • keli lašiukai vanilės ekstrakto arba arba ¼ a.š  vanilės ankšties
  • 1 puodelis augalinio pieno (migdolų, anakardžių)

Papuošimui: po ½ natūralių raudono geipfruto, geltono apelsino, citrinos, laimo; kelios mėtos šakelės.

 

Citrininė “varškė”

INGREDIENTAI

  • 80 g. kokosų drožlių
  • ½ puodelio medaus (ištirpinto)
  • 1 a.š citrinos žievelės
  • 1/2 puodelio šviežiai spaustų citrinos sulčių
  • Dulkelė druskos
  • 25 g. kokosų aliejaus

Apelsininis – citrininis glajus

INGREDIENTAI

  • 2 puodeliai kokosų aliejaus
  • 2 šaukštai šviežiai spaustų apelsinų sulčių
  • ½ puodelio medaus (ištirpinto)

2 a.š citrinos žievelės[/fusion_tab][fusion_tab title=”Gamyba” icon=””]Torto “kietosios dalies” gamyba:

  1. Norimą torto formą ištepti kokosų aliejumi ir dulksnele kokosų miltų;
  2. Plakiklyje sumaišykite kokosų miltus, druską, augalinį pieną
  3. Po truputį į plakiklį pilkite skystą kokosų aliejų arba ir kakavos sviestą, suplakite
  4. Sudėkite apelsinų, citrinų žieveles, lėtai pilkite ištirpintą medų, suplakite
  5. Įdėkite vanilę ir dar kartą viską plakiklyje suplakite.

Gautą masę suskirstykite į ~3 dalis ir pertepę pakaitomis su citrinine “varške”, vis atšaldykite šaldytuve kiekvieną kartą apie 15 min.

 Citrininės “varškės” gamyba:

  1. į plakiklį sudėti visus ingredientus ir po truputį išplakti. Suskirstyti gautą masę į dvi dalis
  2. pertepti su torto “kietąja dalimi” po du kartus kiekvieną kartą atšaldant šaldytuve ~15 min.

Apelsininio – citrininio glajaus gamyba:

  1. į plakiklį sudėti visus ingredientus ir po truputį išplakti
  2. užpilti gautą masę ant torto viršaus ir įdėti į šaldytuvą per naktį

[/fusion_tab][/fusion_tabs][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”2_5″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_imageframe lightbox=”yes” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”bottomshadow” hover_type=”liftup” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/fusion_imageframe][fusion_imageframe lightbox=”yes” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”bottomshadow” hover_type=”liftup” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]Ištrauktą iš šaldytuvo tortą, papuošiame supjaustytomis greipfruto, apelsinų, citrinų, laimo puselėmis. Ir tiesiai ant podiumo – be sąžinės graužimo:)

Į Jūsų grožį![/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Komentuoti


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Gauk įkvepiančias naujienas apie sveikatą tiesiai į savo el.paštą