[fusion_builder_container background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”3_5″ last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_tabs design=”classic” layout=”horizontal” justified=”yes” backgroundcolor=”” inactivecolor=”” bordercolor=”” class=”” id=””][fusion_tab title=”Ingredientai” icon=””]

  • 1 a.š šalto spaudimo alyvuogių aliejaus
  • 2 a.š sezamo ar moliūgų šalto spaudimo aliejaus
  • 2 galvutės sutraiškyto česnako
  • 1 puodelis brokolio
  • 2 a.š Tamari sojų padažo (be gliuteno)
  • 4 puodeliai išmirkytų per naktį bolivinės balandos (kinvos) kruopų
  • 1/4 puodelio sezamų sėklų

[/fusion_tab][fusion_tab title=”Gamyba” icon=””]

  1. Puode (garų) ar skirto lėto virimo storu dugnu (įpilame po 1 a.š alyvuogių ir sezamo aliejaus mišinio ir kelis lašus vandens) sudedame česnaką, po minutės brokolius ir paliekame apie 5 minutes. Brokolius išimame ir atidedame į šalį.
  2. Išmirkytas per naktį bolivinės balandos (kinva) kruopas sudėti kartu į česnako, aliejaus mišinį, pamaišyti. Palikti 5 minutes.
  3. Įpilti Tamari sojų padažo, pabarstyti sezamo sėklomis, sudedame brokolius. Pašlakstome sezamo aliejumi, uždengiame puodą ir paliekame dar 5 minutes.
  4. Skanaujame!

[/fusion_tab][/fusion_tabs][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”2_5″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_imageframe lightbox=”yes” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”bottomshadow” hover_type=”liftup” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]Išeiga: 6 porcijos | Maistinės medžiagos vienoje porcijoje (puodelyje) | Kalorijos: 269 | Riebalai: 10 g | Cholesterolis: 0 mg | Angliavandeniai: 37 g | Dietinės skaidulos: 7 g | Baltymai: 10 g |

NAUDA:

– GREITAI paruošiamos, neapsunkina virškinimo

–  LĄSTELIENOS ir BALTYMŲ šaltinis

–  BE GLIUTENO

–  Puikus patiekalas po fizinės treniruotės

Bolivinė balanda – grūdas, kuriame  yra visaverčiai baltymai , visos devynios pagrindinės aminorūgštys, puikus magnio, geležies, vario ir fosforo šaltinis. Padeda virškinimui, reguliuoja cukraus kiekį kraujyje ir padeda širdžiai išlikti sveikai.

NORISI EKO, NEPDOROTOS BOLIVINĖS BALANDOS?, užsuk čia.[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Komentuoti


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Gauk įkvepiančias naujienas apie sveikatą tiesiai į savo el.paštą