Žirnių sėklos daiginimui, 100 g.

2.10 

Category: Tag: Prekės ID:34944

Description

Žirnių (lot. Pisum sativum) sėklos daiginimui

Daiginti žirniai turi vertingų baltymų ir riebalų, ląstelienos, daug kalcio, magnio, kalio, vitaminų A ir C. Žemo kaloringumo ir didelio maistinio vertingumo derinys.  Daigintos sėklos tinka salotoms, sriuboms, troškiniams, vegetariniams kotletams gaminti, garnyrams ir kitiems patiekalams ruošti. Gali teigiamai veikiti, mažinant rūgštingumą organizme ir stiprinti imunitetą.

Kaip daiginti?

Žalumynai žalsvos spalvos, su saldoku riešutiniu, žirnius primenančiu skoniu, traškūs. Kad greičiau sudygtų, rekomenduojama sėklas pamirkyti 12-24 val šaltame vandenyje. Pasėtas sėklas laikyti uždengtas 3-5 dienas, dygti pradeda po 2-3 dienų. Daigai naudojami po 8-12 dienų.

Žirnių sSėklos daiginimui sveriamos. Saugiam ir ilgam laikymui rekomenduojame perpilti į švarią stiklinę ar medinę tarą, laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Kilmės šalis: Italija

Sudedamosios dalys: žirnių sėklos daiginimui

Additional information

Weight 100 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Žirnių sėklos daiginimui, 100 g.”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Gauk įkvepiančias naujienas apie sveikatą tiesiai į savo el.paštą