Žaliųjų ridikėlių (ridikų) sėklos daiginimui, 100 g.

3.15 

Aprašymas

Žaliųjų ridikėlių (ridikų) (lot.Raphanus sativus) sėklos daiginimui

Daigintos ridikėlių DAIKON sėklos ir daigai yra populiarūs dėl savo skonio ir sveikatą stiprinančių savybių. nepaprastai vertingas sveikos mitybos ingredientas. Ridikėlių daigai turi koncentruotų vitaminų, daugiausia C ir PP, taip pat mineralų, baltymų ir sieros junginių.

Jie stiprina imunitetą, turi dezinfekuojančių, priešuždegiminių ir atsikosėjimą skatinančių savybių, didelį kiekį magnio, kalio, jodo, sieros, gausu vitaminų A, B1, B2, B3 ir C, taip pat kalcio, fosforo, geležies, natrio ir magnio. Švelnaus kvapo ir skonio!

Daigintos ridikėlių sėklos puikiai praturtins ir papildys mitybos racioną.

Paruošimas: pamerkite pakuotės turinį į vandenį nakčiai. Kitą dieną išdėliokite sėklas į daiginimui skirtą indą. Atsižvelkite į tai, kad dygdamos jos padidės apie 4 kartus. Laikykite kambario temperatūroje, šviesioje patalpoje. 2–3 kartus per dieną nuskalaukite ir sudrėkinkite sėklas, kol jos sudygs (4–6 dienas). Jos valgomos iš karto sudygusios, galima laikyti šaldytuve 1–2 savaites.

Ridikėlių DAIKON daigai turi šiek tiek pikantiško skonio, todėl jie puikiai papildo salotas, sumuštinius, varškę ir bandeles.

Sėklos sveriamos. Saugiam ir ilgam laikymui rekomenduojame perpilti į švarią stiklinę ar medinę tarą, laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Kilmės šalis: Italija

Sudėtis: žaliųjų ridikėlių (ridikų) sėklos daiginimui

Papildoma informacija

Svoris 100 g

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Žaliųjų ridikėlių (ridikų) sėklos daiginimui, 100 g.”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jums taip pat gali patikti…

Gauk įkvepiančias naujienas apie sveikatą tiesiai į savo el.paštą