Porų sėklos daiginimui, 100 g.

6.75 

Aprašymas

Porų (lot.ALLIUMPORRUM) sėklos daiginimui [netrukus turėsime]

Idealiai tinka gardinti salotas, „marinuotuose“ (druska, citrinos sultys, keli lašeliai natūralaus sojų padažo) burokėliuose, omletuose, makaronuose ar tradicinėse sriubose. Porų daigelius SUMINKŠTINSITE, įdėję į „marinatą“ , taip pat sustiprės daigų skonis. Daiginti porai taip pat tinka su sūrių pyragais ar daržovių troškiniais.
Daigai yra laikomi šaldytuve (nuo 1 iki 4 ° C), geriausia hermetiškame
inde arba lėkštėje, apdengta maisto plėvele. Porų sėklose gausu vitaminų, kalcio, fosforo,
geležies, natrio ir magnio.

Paruošimas: daiginti, kaip ir kitas sėklas (jos išdygsta šiek tiek per ilgesnį laiką nei kitos sėklos), žiūrėti čia.

Sėklos sveriamos. Saugiam ir ilgam laikymui rekomenduojame perpilti į švarią stiklinę ar medinę tarą, laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Kilmės šalis: Italija
Sudėtis: porų sėklos daiginimui

Papildoma informacija

Svoris 100 g

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Porų sėklos daiginimui, 100 g.”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jums taip pat gali patikti

  • Saulėgrąžų Daigai

    Saulėgrąžų daigai, 0,5 kg

    Įvertinimas: 0 iš 5
    7.95  Į krepšelį
  • Liucernos Sėklos Daiginimui

    Liucernos sėklos daiginimui, 100 g

    Įvertinimas: 0 iš 5
    3.05  Į krepšelį
  • Daikon RidikĖliŲ SĖklos Daiginimui

    Žaliųjų ridikėlių (ridikų) sėklos daiginimui, 100 g.

    Įvertinimas: 0 iš 5
    3.15  Į krepšelį

Gauk įkvepiančias naujienas apie sveikatą tiesiai į savo el.paštą