Šventinis arbatų ir užkandžių rinkinys

12.39 

Aprašymas

Šventinis arbatų ir užkandžių rinkinys

Šventinį rinkinį galite susikomplektuoti patys – pasirinkitei 3 norimus produktus, t.y  iš lietuviškų ūkyje augintų arbatų ir užkandžių (džiovintų uogų ar iš lietuviškų uogų ir vaisių tyrės pagamintų užkandžų – skanukų. Rinkinys supakuotas kaip dovana.

1. Arbatos, 15 – 100 g.:

  •  Lietuvos ūkiuose užaugintos ir rankomis surinktos, turinčios daug gerųjų savybių.
  • Sudedamosios dalys: 100%  išdžiovinti žiedai ir lapai

GALITE PASIRINKTI IŠ:

  • Anyžinio lofanto arbata, 15 g
  • Vaisinė gaiva (džiovinti vaisiai), 100 g.
  • Mėtų arbata “Atgaiva”, 15 g
  • Bazilikų arbata “Jaunystė”, 15 g
  • Serenčiaus žiedų arbata, 15 g
  • Vaistinio pelyno (karčiojo kiečio) arbata, 15 g
  • Jonažolės arbata, 15 g
  • Rausvažiedžių ežiuolių arbata “Imunitetas”, 30 g
  • Vaistinio šalavijo arbata, 15 g
  • Daržinės žiomenės arbata, 15 g
  • Pluoštinių kanapių žiedų ir lapelių arbata, 20 g
  • Vingiorykštės arbata, 15 g
  • Sukatžolių arbata “Atsipalaidavimas”, 15 g
  • Nasturčių žiedų ir lapų arbata, 15 g
  • Šaltmėtės lapų arbata “Virškinimas”, 15 g

2. Užkandžiai, 50 g.:

  •  natūralus užkandis, tinkantis užkąsti darbe ar kelionėje.
  • 1 pakelyje = 500 g vaisių ir uogų tyrės

GALITE PASIRINKTI IŠ: 

  • Užkandis (skanukas) su braškėmis, 50g

Sudedamosios dalys: braškių uogos, kriaušės, svarainiai.

  • Užkandis (skanukas) su šaltalankio uogomis, 50g

Sudedamosios dalys: kriaušės, šaltalankio uogos.

  • Užkandis (skanukas) su kale, 50g

Sudedamosios dalys: kriaušės, lapiniai kopūstai Kale

  • Džiovintos uogos, 50g

 

Apie produktus rinkinyje:

Veganiškas ✓ Be gliuteno ✓ Be laktozės ✓ Be konservantų

✓ Be dažiklių ✓ Be pridėtinių sintetinių kvapų ✓ Nepridėta cukrų. Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų

GMO: GMO nėra

Kilmės vieta: Lietuvos ūkis

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS:

  • SKANUKAI ir DŽIOVINTOS UOGOS, VAISIAI: tiesiog valgykite kaip užkandį.
  • KANAPIŲ ARBATA: užpilkite verdančiu vandeniu, uždengę palaikykite 4-6 min (pagal skonį), kad atsiskleistų visos gerosios žolelių savybės ir išsiskirtų eteriniai aliejai. Optimalus arbatžolių kiekis puodeliui – 0,5 g arba 1 a.š. 1 l vandens reikia 2-3 g kanapių arbatžolių. Arbatą galima pagardinti medumi, citrina. Vienintelė sąlyga ruošiant kanapių arbatą – kartu naudoti ir riebalą (kokosų aliejų, grietinėlę, pieną ar kt.), nes naudingieji kanabinoidai yra tirpūs riebaluose ir tik tokiu būdu paruošus yra organizmo pasisavinama.
  • VAISINĖ GAIVA: pakelio turinį užpilkite šiltu vandeniu (3 l, +45C), uždengę palaikykite 1-3 val (pagal skonį). Galima pagardinti medumi.
  • ARBATOS: užpilti vandeniu ir gerti kaip arbatą. Galima pagardinti medumi.

Norimus 3 produktus prašome įrašyti krepšelyje, prie pastabų.

Akcija! – ĮPAKAVIMAS – 4 EUR.., 0 Eur.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Šventinis arbatų ir užkandžių rinkinys”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jums taip pat gali patikti…

Gauk įkvepiančias naujienas apie sveikatą tiesiai į savo el.paštą