Aprašymas
Šventinis arbatų ir užkandžių rinkinys
Šventinį rinkinį galite susikomplektuoti patys – pasirinkitei 3 norimus produktus, t.y iš lietuviškų ūkyje augintų arbatų ir užkandžių (džiovintų uogų ar iš lietuviškų uogų ir vaisių tyrės pagamintų užkandžų – skanukų. Rinkinys supakuotas kaip dovana.
1. Arbatos, 15 – 100 g.:
- Lietuvos ūkiuose užaugintos ir rankomis surinktos, turinčios daug gerųjų savybių.
- Sudedamosios dalys: 100% išdžiovinti žiedai ir lapai
GALITE PASIRINKTI IŠ:
- Anyžinio lofanto arbata, 15 g
- Vaisinė gaiva (džiovinti vaisiai), 100 g.
- Mėtų arbata “Atgaiva”, 15 g
- Bazilikų arbata “Jaunystė”, 15 g
- Serenčiaus žiedų arbata, 15 g
- Vaistinio pelyno (karčiojo kiečio) arbata, 15 g
- Jonažolės arbata, 15 g
- Rausvažiedžių ežiuolių arbata “Imunitetas”, 30 g
- Vaistinio šalavijo arbata, 15 g
- Daržinės žiomenės arbata, 15 g
- Pluoštinių kanapių žiedų ir lapelių arbata, 20 g
- Vingiorykštės arbata, 15 g
- Sukatžolių arbata “Atsipalaidavimas”, 15 g
- Nasturčių žiedų ir lapų arbata, 15 g
- Šaltmėtės lapų arbata “Virškinimas”, 15 g
2. Užkandžiai, 50 g.:
- natūralus užkandis, tinkantis užkąsti darbe ar kelionėje.
- 1 pakelyje = 500 g vaisių ir uogų tyrės
GALITE PASIRINKTI IŠ:
- Užkandis (skanukas) su braškėmis, 50g
Sudedamosios dalys: braškių uogos, kriaušės, svarainiai.
- Užkandis (skanukas) su šaltalankio uogomis, 50g
Sudedamosios dalys: kriaušės, šaltalankio uogos.
- Užkandis (skanukas) su kale, 50g
Sudedamosios dalys: kriaušės, lapiniai kopūstai Kale
- Džiovintos uogos, 50g
Apie produktus rinkinyje:
✓ Veganiškas ✓ Be gliuteno ✓ Be laktozės ✓ Be konservantų
✓ Be dažiklių ✓ Be pridėtinių sintetinių kvapų ✓ Nepridėta cukrų. Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų
GMO: GMO nėra
Kilmės vieta: Lietuvos ūkis
Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.
Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
NAUDOJIMAS:
- SKANUKAI ir DŽIOVINTOS UOGOS, VAISIAI: tiesiog valgykite kaip užkandį.
- KANAPIŲ ARBATA: užpilkite verdančiu vandeniu, uždengę palaikykite 4-6 min (pagal skonį), kad atsiskleistų visos gerosios žolelių savybės ir išsiskirtų eteriniai aliejai. Optimalus arbatžolių kiekis puodeliui – 0,5 g arba 1 a.š. 1 l vandens reikia 2-3 g kanapių arbatžolių. Arbatą galima pagardinti medumi, citrina. Vienintelė sąlyga ruošiant kanapių arbatą – kartu naudoti ir riebalą (kokosų aliejų, grietinėlę, pieną ar kt.), nes naudingieji kanabinoidai yra tirpūs riebaluose ir tik tokiu būdu paruošus yra organizmo pasisavinama.
- VAISINĖ GAIVA: pakelio turinį užpilkite šiltu vandeniu (3 l, +45C), uždengę palaikykite 1-3 val (pagal skonį). Galima pagardinti medumi.
- ARBATOS: užpilti vandeniu ir gerti kaip arbatą. Galima pagardinti medumi.
Norimus 3 produktus prašome įrašyti krepšelyje, prie pastabų.
Akcija! – ĮPAKAVIMAS – 4 EUR.., 0 Eur.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.