Aprašymas
Trijų košių šventinis rinkinys, 3×60 g. dėžutėje
Trijų košių šventinis rinkinys – lietuviškų visadalių grūdų košių rinkinys su džiovintų žemoje temperatūroje lietuviškų vitaminingų uogų ar sėklų milteliais. Jos turi daug skaidulinių medžiagų, antioksidantų ir baltymų.
Rinkinio sudedamosios dalys:
7 grūdų košė su šaltalankiu, 60 g.: 7 grūdų dribsniai (50 g.: avižiniai dribsniai 25 %, kviečių dribsniai 20 %,
miežių dribsniai 20 %, rugių dribsniai 20 %, sorų dribsniai 7,5 %, linų sėmenys 5 %, sojų dribsniai 2,5 %),
morkų milteliai (5 g.), šaltalankio milteliai (5 g.).
Grikių košė su burokėliais, 60 g.: grikių dribsniai (40 g.), kanapių milteliai (10 g.), burokėlių milteliai
(5 g.), topinambų milteliai (5 g.).
Miežių košė su burnočiu, 60 g.: miežių dribsniai (25 g.), kviečių gemalai (15 g.), morkų milteliai (5 g.),
burnočio milteliai (10 g.), juodųjų serbentų milteliai (5 g.).
Kodėl verta rinktis šį košių rinkinį ?
- Visiškai natūralu, 100% augalinės kilmės, be dirbtinių priedų. Tinka vegetarams ir veganams.
2. Nepridėta druskos – Nepridėta cukraus – Be GMO
3. Greitai pagaminama, užpilamos košės skubantiems.
4. Maistingas pusryčių patiekalas ofise ir /ar namuose!
5. Sveika ir spalvinga dovana, kuri pradžiugins tiek sveikata, tiek skoniu.
Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.
Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
NAUDOJIMAS:
1. Pusryčiams – užpilti karštu vandeniu ar pienu, palaukti kelias minutes ir mėgautis kaip koše. 2
. Prie pietų – galima naudoti kaip garnyrą prie daržovių, mėsos ar žuvies patiekalų.
3. Į sriubas ar troškinius – įmaišyti grūdų mišinio gaminimo pabaigoje, kad suteiktų sotumo ir maistingumo.
4. Kelionėje ar darbe – patogu pasiimti su savimi ir greitai pasiruošti sveiką patiekalą








Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.