Aprašymas
Porų (lot.ALLIUMPORRUM) sėklos daiginimui [netrukus turėsime]
Idealiai tinka gardinti salotas, „marinuotuose“ (druska, citrinos sultys, keli lašeliai natūralaus sojų padažo) burokėliuose, omletuose, makaronuose ar tradicinėse sriubose. Porų daigelius SUMINKŠTINSITE, įdėję į „marinatą“ , taip pat sustiprės daigų skonis. Daiginti porai taip pat tinka su sūrių pyragais ar daržovių troškiniais.
Daigai yra laikomi šaldytuve (nuo 1 iki 4 ° C), geriausia hermetiškame
inde arba lėkštėje, apdengta maisto plėvele. Porų sėklose gausu vitaminų, kalcio, fosforo,
geležies, natrio ir magnio.
Paruošimas: daiginti, kaip ir kitas sėklas (jos išdygsta šiek tiek per ilgesnį laiką nei kitos sėklos), žiūrėti čia.
Sėklos sveriamos. Saugiam ir ilgam laikymui rekomenduojame perpilti į švarią stiklinę ar medinę tarą, laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Kilmės šalis: Italija
Sudėtis: porų sėklos daiginimui
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.